BESCUITS I MAGDALENES

BUNDT CAKE DE NAVIUS I GERDS

de novembre 29, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients:
-250grs farina
-250grs sucre canya
-4 ous
-1/2got llet
-1/2 got oli girasol
-1 cdta essència vainilla
-1 cdta llevat Royal
-1 cdta bicarbonat
-300grs formatge Philadelphia
-50grs naviusdeshidratats
-30grs navius frescos
-70grs gerds frescos

Batim els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegim el philadelphia i la vainilla i tot seguit anem barrejant la farina, el llevat i el bicarbonat a poc a poc, sense deixar de barrejar perquè no s'ens facin grumolls. Alhora també agreguem la llet i l'oli.
Per últim incorporem a la massa les navius i els gerds. Untem amb mantega el motlle, aboquem la massa i fornejem a 180º durant 60'.


Potser també t'interessa...

0 comentarios: