VERDURES LLEGUMS I OUS

LASANYA DE TOMÀQUET I ALBERGÍNIA

de juny 16, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (2 persones):
- 1 tomàquet gran
-1/2 albergínia
-Formatge
-2 ous
-Orenga
-Sal
-Oli d'oliva

Tallem l'albergínia a rodanxes fines i les passem per una paella amb poc oli uns minuts( si no la sofregim una miqueta abans ens quedarà crua). Tallem el tomàquet de la mateixa manera, i anem fent capes de tomàquet, formatge, albergínia . Podem ficar diferents tipus de formatge, segons el que tinguem a la nevera.
Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva per sobre, una mica d'orenga i sal, i ho fiquem al forn preescalfat, a uns 180º durant 10-15'. Afegim els ous i fornejem fins que siguin fets.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: