BESCUITS I MAGDALENES,

MONA DE PASCUA

d’abril 05, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments



 Ingredients (motlle 25 cm):
Pà de pessic
-6 ous
-200grs farina
-200grs sucre
Decoració
-200grs xocolata postres
-1 cullerada mantega
-Ous xocolata
-Figura de xocolata
-Atmetlles crocanti
-Mermelada de maduixa per farcir

Per fer el pà de pessic, batim els ous juntament amb el sucre fins que doblin el seu volum. Poc a poc anirem afegint la farina i remenant bé fins a obtenir una massa fina i homogènia. 
Preescalfem el forn i untem un motlle amb mantega i l'enfarinem amb farina. Aboquem la mescla i fornejem uns 30' a 180º.
Quan el pa de pessic sigui fred, l'obrim amb cura per la meitat i el farcim de mermelada de maduixa.
Per fer la cobertura de xocolata, escalfem la cullerada de farina i li afegim la xocolata trossejada. Remenem bé fins que sigui totalment desfeta. L'aboquem per sobre del pà de pessic i amb una espàtula la repartim bé. Abans de que la xocolata es refredi, decorem la mona amb els elements que volguem.


Potser també t'interessa...

0 comentarios: