BESCUITS I MAGDALENES,

MAGDALENES D'ESPELTA I CACAO

de maig 05, 2019 Amblesmansalamassa 1 Comments

Unes bones magdalenes o una coca mai sobren a la cuina, veritat? Una versió més sanota, molt ràpida de fer.



Ingredients: 15 Magdalenes o 1 coca
-3 Ous
-1 Got de panela
-2 Gots i 1/2 Farina Integral Espelta
-1/2 Got oli oliva suau
-1/2 Got Beguda vegetal atmetlla
-1Cdta Llevat
-Cdtes Cacao pols
-2 Preses xocolata negra

Batim els ous fins que doblin el volum. Tot seguit hi afegim la panela i tornem a batre. Mesclem l'oli i la llet, i per últim la farina i el llevat.
Separem una part de la massa i li barrejem el cacao.
Aboquem la massa blanca als motlles i per sobre una mica de la de xocolata. Amb un palillo fem cercles perquè es barregin una mica les masses.
Piquem la xocolata i la repartim per sobre les magdalenes.
Coem al forn uns 12-15' a 175°.
No queda gaire dolça, si voleu li podeu afegir una mica més de panela.

Potser també t'interessa...

1 comentari: