DOLÇOS SALUDABLES,

CREPS INTEGRALS D'ESPELTA AMB MADUIXES I XOCOLATA

d’octubre 15, 2017 Amblesmansalamassa 6 Comments

Les creps són un postre que em recorda a la infància. Era el postre de casa els diumenges, amb xocolata desfeta i una bola de gelat.
Ara en faig sovint, però potser amb una versió més lleugera. És un postre ben facilet de fer, que admet moltíssimes variants.
 Ingredients (6/8 unitats):
-1 Ou de corral
-1 Got Llet de soja (150ml)
-3 Cull. Farina integral d'espelta (50grs)
-1 Cda Sucre de Coco
-Maduixes
-50grs Xocolata Negra

Posem l'ou, la llet, la farina i el sucre en un recipient i ho batim tot bé fins que estiguin els ingredients ben mesclats. Jo ho faig amb la minipimer, però amb una batedora manual també es pot fer sense problema. Ha de quedar una massa líquida però amb una mica de consistència.
Escalfem bé una paella, amb un rajolí d'oli. Pasem un paper per eliminar l'excés d'oli.
Aboquem una mica de massa i la repartim bé per la paella, donant-li forma rodona. Quan les vores començen a torrar-se li donem la volta amb l'ajuda d'una espàtula i ho deixem fer-se una mica més.
És útil buscar una paella que tigui la mida de les creps que volem fer, així sortiran totes iguals de mida. 
Quan estiguin fetes les creps, fonem la xocolata al microones o al bany maria. Si voleu suavitzar-la una mica i que sigui una mica més líquida li podeu afegir un rajolí de llet de soja.
Per últim tallem les maduixes a rodanxes i farcim les creps amb elles.
Decorem amb la xocolata  a disfrutar!


Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Mmm...quines creps més bones ens has preparat! No tinc costum de preparar-les. Al veure les teves m'he engrescat!
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
  2. sóc una fantàtica de les creps. aquest cap de setmana he volgut innovar i he fet creps socca, que només porten aigua i farina de cigrons. Ja publicaré la recepta perquè em va encantar!!! i si és amb maduixes i xocolata ja ni t'explicoo!!! petons

    ResponElimina
  3. Tinc la crepera a casa i no en faig gaire sovint...però veure la teva recepta m'ha fet venir unes ganes de tornar-la a posar en marxa......Ja t'explicaré!!!

    ResponElimina