DOLÇOS SALUDABLES
En un cassó, escalfem una mica sense que arribi a bullir, la mel,l'aigua i l'oli.
Cada 10' ho remenarem una mica
GRANOLA AMB FRUITS SECS, ORELLANES I XOCOLATA
Sóc molt fan de la granola, i la consumeixo habitualment, així que ja tenia ganes de fer-la a casa. La recepta l'he tret del blog Danza entre Fogones, i no serà l'última vegada que la faci, ja que el resultat m'ha agradat molt i val la pena fer-ho a casa, ja que pots posar-hi els ingrediens que més t'agradin i eliminar l'excès de sucres que normalment porten les granoles comprades.
Ingredients:
-470grs Flocs de Civada
-200grs Orellanes
-125grs Avellanes
-50grs Nous
-1 Cdes Llavors Chía
-2 Cdes Llavors Lli
-2 Cdes Canyella pols
-4 Cull.coco ratllat
-100grs Xocolata ngra
-400grs Mel
-4 Cullerades Oli oliva suau
-4 Cullerades d' aigua
Començarem trossejant els ingredients secs ( orellanes, avellanes, nous) i ho barrejem amb els floc de civada, la canyella i la resta de llavors (chía i lli)En un cassó, escalfem una mica sense que arribi a bullir, la mel,l'aigua i l'oli.
Mesclem tots els ingredents, procurant que els secs quedin ben impregnats de líquid.
Ho posem tot a una safata de forn i coem a 160º durant 30'.Cada 10' ho remenarem una mica
El coco s'afegeix els ultims 10' de forn, i la xocolata quan la granola ja estigui acabada i freda.
Amb aquests ingredients surt una quantitat bastant considerable, així que si no en voleu molta us recomano fer-ne la meitat només.
Guardar-la en un recipient hermètic.
Amb aquests ingredients surt una quantitat bastant considerable, així que si no en voleu molta us recomano fer-ne la meitat només.
Guardar-la en un recipient hermètic.
Nunca hice granola Clara y me encanta, la tuya claro que estará de cine, nada que ver que la industrial, como lo casero nada de nada, me encanta ponerla a los yogures, tengo que ponerme y hacerla como bien dices así podremos elegir los ingredientes que más nos gusten...Bess
ResponEliminaTe lo recomiendo, se hace en un periquete!
EliminaHo tinc pendent per fer a casa, perquè m'encanten els flocs de civada, i prepares en un moment un esmorzar ben saludable! Bon cap de setmana!
ResponEliminaVal la pena, en pots fer bastanta i es conserva bé en un recipient hermètic.
Elimina