BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE XOCOLATA I REMOLATXA

de setembre 29, 2015 Amblesmansalamassa 4 Comments

No és la primera recepta que faig amb remolatxa, i altre cop no m'ha defraudat. Queda un bescuit humit i de gust intens, i si a sobre li afegim la cobertura de xocolata...
Aquesta recepta li he "robat" a l'Anna de Retalls de Cuina. Us recomano fer-hi una visita, ja que val la pena!!! Jo aquesta setmana ja he fet dues receptes seves....gràcies per la inspiració!



 
Ingredients: 
-300grs Remolatxa Fresca
-100grs Farina
-2 ous L
-150grs Sucre morè
-1 Cullerada Cacao pols
-1 Culleradeta Llevat químic
-200grs Xocolata negra
-1/4 Culleradeta Bicarbonat
-1 Culleradeta essència vainilla
-1 Pessic de sal
-150grs Xocolata
-50grs Nata Montar 35%MG

Abans de res, posarem a bullir la remolatxa, durant uns 30' -40 fins que sigui tova. (Si preferiu estalviar-vos aquest pas, podeu fer servir uns 200grs de remolatxa cuita). Jo l'he pelat abans de bullir, però ho podeu fer després i potser és més fàcil.
En un bol mesclem tots els ingredients secs i els reservem.
En un altre bol, batim l'oli amb el sucre morè. Afegim els ous, un a un, i per últim la vainilla.
Anem incorporant els ingredients secs a la massa dels ous, a poc a poc i barrejant-ho bé perquè no ens surtin grumolls. Quan ho tinguem tot ben lligat, afegim 200grs de  xocolata fosa i la remolatxa (que haurem batut per convertir-la en puré. )
Aboquem la massa al motlle i fornejem a 180º durant 35-45'.
Deixem refredar i mentrestant preparem la cobertura. Fonem 150grs de xocolata negra amb els 50 grs de nata al microones, amb compte de que no es cremi. Deixem refredar una mica  tot seguit ho aboquem a sobre el bescuit. 
Podem decorar amb crocanti, coco o el que ens vingui de gust.



Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. Quina gràcia! Jo aquesta recepta també tinc pendent de robar-li a l'Anna, i és que això d'utilitzar la remolatxa en dolç em crida força. La pinta és boníssima! Un petó ;-)

    ResponElimina
  2. Una altra recepta que vull provar! La veritat és que la crema de remolatza no m'acaba de convèncer però en els bizcochos queda genial, com la carbassa!

    Petons!

    ResponElimina
  3. Una altra recepta que vull provar! La veritat és que la crema de remolatza no m'acaba de convèncer però en els bizcochos queda genial, com la carbassa!

    Petons!

    ResponElimina