PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS
Aquest el vaig veure fa temps al blog Objetivo:CupcakePerfecto , encara que li he fet alguna petita variació.
No ha durat gaires dies, però al dia següent estava encara més bo...així que val la pena ser pacient...o no menjar-se'l tot el prime dia!
CHEESECAKE DE DOLÇ DE LLET
Cada vegada que faig un cheesecake em sembla que està més bo que l'anterior...jajajaja, no tinc remei!! I és que se'n poden fer tantes variacions que mai s'acabaran...Aquest el vaig veure fa temps al blog Objetivo:CupcakePerfecto , encara que li he fet alguna petita variació.
No ha durat gaires dies, però al dia següent estava encara més bo...així que val la pena ser pacient...o no menjar-se'l tot el prime dia!
Ingredients (motlle rodó 20cm):
-700grs Formatge tipus philadelphia
-150grs Sucre
-4 Ous M
-65ml Nata Postres
-2 Cullerades Farina
-3 Cullerades Dolç de llet
-150grs Galetes Digestive
-90grs Mantega
-Dolç de llet per decorar
Començem fent la base , triturant les galetes Digestive fins que semblin farina, i barrejant-les amb la mantega fosa.Cubrim la base del motlle amb la massa i l'aixafem amb les mans perquè quedi ben compactada. Reservem a la nevera.
Per fer el farçit, batim el formatge amb el sucre, la farina i el dolç de llet. Incoporem els ous un a un i, finalment, afegim la nata. Mesclar bé fins que obtenir una massa homogenia.
Abocar al motlle i coure 15' a 180º i 120º durant 70' més.
Treure del forn i deixar que es refredi una mica. Li passem un ganivet al volatnt del motlle per treure-li pressió i que no se'ns esquerdi i el posem a la nevera mínim 6 hores.
Desmotllem i decorem amb dolç de llet.
0 comentarios: