BESCUITS I MAGDALENES
COCA DE PLÀTAN I XOCOLATA
La combinació plàtan-xocolata no falla mai, sempre casa a la perfecció. Un bescuit ben sucós, va desparèixer en un tres i no res!
Ingredients:
-4 ous L
-100grs Farina
-100grs Farina Integral
-150grs Sucre morè
-1 got de llet
-1/2got oli de girasol
-1 cullerada Llevat Químic
-1 cullerada Llevat Químic
-100grs xocolata amb llet
-50grs Nous
-4 Plàtans
-100grs xocolata fondant
-20grs mantega
Batim els ous amb el sucre. Tot seguit afegim l'oli i poc a poc anem incorporant les farines i el llevat a la mescla. Fonem la xocolata amb llet juntament amb la llet al microones i la barrejem amb la mescla anterior.
Afegim les nous trossejades i el plàtan aixafat i posem ho en un motlle untat amb mantega.
Fornejem durant 45' a 180º.
Mentre deixem que la coca es refredi, fonem la xocolata fondant amb la mantega al microones.
Amb una màniga pastissera decorem la coca amb xocolata.
És aquell coc que es fa quan queden aquells plàtans madurs que ningú vol!!! Boníssim
ResponEliminaPtnts
Dolça
Doncs si...jajajaj!!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina