BESCUITS I MAGDALENES
BROWNIE DE REMOLATXA
Fa temps vaig veure aquesta recepta al blog Tía Alia Recetas, i el tenia apuntat a la llista de pendents. Per fi l'he fet i la veritat és que el resultat és brutal. Un brownie contundent, molt humit i gustós, amb un sabor ben fort de xocolata. Súper recomanable, jo de ben segur que el repetiré.
Ingredients (motlle 30x25cm):
-250grs remolatxa bullida
-200grs mantega sense sal
-250xocolata negra postres
-4 ous M
-200grs sucre moreno
-60grs farina
-30grs cacao pols
-1/2 culleradeta llevat Royal
Començem pelant la remolatxa i bullint-la fins que estigui cuita (uns 40'). La triturem fins a obtenir un puré suau, i el posem a un escorredor perquè perdi tota l'aigua.
En un cassó fonem la mantega amb la xocolata fins que la mescla sigui homogènia.
Batim els ous amb el sucre fins que la barreja dobli el seu volum. Incorporem la xocolata, el puré de remolatxa i, per últim, els ingredients sòlids (farina, llevat, cacao, sal). Mesclem bé perquè els ingredients quedin ben lligats.
Aboquem al motlle de silicona i coem durant 25' a 180º.
No he comprat mai remolatxes així crues... però veient l'aspecte d'aquest brownie, potser ja estic tardant!! m'he quedat amb moltes ganes de provar-lo ;). Un petó!
ResponEliminaA mi m ha sorprès molt..cap a bé. Súper sucós i de gust intens.
ResponEliminaQue vagi bé!
Ostres!! Avui he fet jo un bescuit de remolatxa i xocolata. Quina casualitat!! Ens van regalar un parell de manats i volia estrenar-me fent alguna cosa dolça amb la remolatxa. I m'ha encantat, súper humit i no es nota gens el gust! Demà li donaré a tastar al meu germà, ha, ha...!! M'apunto aquesta recepta perquè m'ha encantat el bescuit i sembla més saludable, ha, ha...! Un petonet!
ResponEliminaQuina casualitat!! Jiji. la veritat és que surt boníssim! Jo segur que repetixo aviat...Bona setmana!
ResponEliminaQuin color més maco ha quedat!!! la remolatxa és escandalosa eh? segur que està boníssim!!
ResponEliminaSi..jajaj...molt escandalosa!!!Però ja s'ho val que està boníssim!!!
Elimina