PASTA ARRÒS PATATES I GRANS
Penso que serà el primer de molts....Bon profit!!!
RISOTTO DE BOLETS I CARXOFES
Fa temps que a casa ens hem aficionat als risottos, però encara no n'havia publicat cap al blog.Penso que serà el primer de molts....Bon profit!!!
Ingredients (2 persones):
-2 gots arròs arbori
-1 ceba tendra
-5 carxofes
-200grs xampinyons
-200grs gírgoles
-1L brou de verdures
-1/2 got vi blanc
-Sal
-Pebre
-Formatge Parmesà
Primer de tot tallem la ceba ben petita i la coem a la cassola amb oli d'oliva i el foc baixet.
Netejem bé les carxofes i ens quedem amb el cor, que tallarem per la meitat. L'afegim a la cassola juntament amb la ceba, quan aquesta estigui gairebé feta.
Netejarem i tallarem també els bolets i els incorporarem a la cassola amb la verdura. Salpebrem i deixem coure uns 5 minuts tot plegat a foc mig i llavors ja podem incorporar l'arròs i el vi blanc.
Donem unes quantes voltes a l'arròs fins que redueixi una mica el vi.
Mentrestant haurem escalfat el brou.
Un cop hagi reduit el vi i l'arròs hagi agafat un punt de transparència podem anar afegint el brou. Ho farem de cullerot en cullerot i remenant sense parar.
Quan no quedi caldo, afegim un altre cullerot, i així fins que l'arròs sigui cuit (uns 20').
Quan ho tinguem gairebé a punt afegim una mica de parmesà ratllat i remenem bé fins que quedi tot ben lligat.
Aqui encara no hi ha carxofes, en quan apareguin te'l copio! Un petó maca!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
I tant!queda ben suculent!!
EliminaMaravilloso plato guau!! que delicia, me lo apunto con tu permiso!!
ResponEliminaBesotes!
http://bakelosophy.blogspot.com.es/
Claro que si!!un saludo!!
EliminaMuchas felicidades por el blog, tiene todo muy buena pinta! este en concreto me lo apunto para este finde :)
ResponEliminaMuchas gracias!!!
ResponElimina