BESCUITS I MAGDALENES
Amb aquesta recepta participo al National Bundt Cake Day, iniciativa del blog I Love Bundt Cakes. Si voleu veure la resta de propostes podeu clicar a l'enllaç del blog.
BUNDT CAKE DE CARBASSA
Ara és la època de les carbasses, així que no podia faltar una recepta com aquesta amb les carbasses que m'han regalat. Queda un bescuit d'allò més sucós, amb una textura molt esponjosa, delicada i suau....Deliciós!!Amb aquesta recepta participo al National Bundt Cake Day, iniciativa del blog I Love Bundt Cakes. Si voleu veure la resta de propostes podeu clicar a l'enllaç del blog.
Ingredients:
-350 puré de carbassa
-150grs farina
-100grs maizena
-225grs sucre morè
-125grs mantega
-2 ous L
-1 cdta llevat royal
-1 pessic de sal
-1 cdta essència vainilla
-1cdta canyella pols
-Sucre glas per decorar
-Sucre glas per decorar
Preescalfem el forn a 180º.
Batim la mantega amb el sucre.
Afegim els ous, la vainilla, la canyella i el pessic de sal i seguim batint bé la mescla.
Incorporem la farina amb el llevat i ho barrejem bé, i per últim mesclem el puré de carbassa.
Afegim els ous, la vainilla, la canyella i el pessic de sal i seguim batint bé la mescla.
Incorporem la farina amb el llevat i ho barrejem bé, i per últim mesclem el puré de carbassa.
Quan estigui tot ben lligat, untem el motlle amb una mica de mantega i aboquem la massa a dins.
Coem uns 30º-35' a 180º.
Deixem refredar una estona abans de desmotllar (10-15'), i quan estigui fred el podem decorar amb sucre glas.
Deixem refredar una estona abans de desmotllar (10-15'), i quan estigui fred el podem decorar amb sucre glas.
Nos encantan los cakes con calabaza y este tiene que estar muy rico, la pinta es estupenda. Muchas gracias por participar, besos de Bea y Mara
ResponEliminaSi...está de vicio! Un saludo!
ResponEliminahmmmm que bo! la tinc carbassa a la nevera, jeje, petons!
ResponEliminaDoncs anima't que val la pena!:-D
ResponElimina