BESCUITS I MAGDALENES
COCA DE POMA I CIVADA
Ingredients (motlle 23cm):
-200grs farina
-3 ous batuts
-2 culleradetes llevat Royal
-150grs margarina estovada
-170grs sucre
-1 culleradeta sucre avainillat
-2 pomes pelades i picades ben petites
Cobertura
-60grs flocs de civada
-50grs sucre moreno
-Canyella en pols al gust
-2 cullerades farina
-2 cullerades margarina fosa
Preescalfem el forn a 180º i pintem el motlle amb mantega.
Començarem preparant la cobertura, barrejant en un bol el sucre moreno, la farina, la canyella, la mantega i la civada, i ho reservem.
Per fer la coca, passem la farina i el llevat per un tamís i ho aboquem a un bol. Agreguem la mantega, el sucre, els ous batuts i el sucre avainillat. Quan sigui tot ben mesclat afegim la meitat de la poma picada.
Aboquem la massa al motlle i repartim per sobre la poma restant. Fem el mateix amb la cobertura que hem preparat anteriorment i ho fiquem al forn uns 40' a 180º.
0 comentarios: