GELATS I POLOS

POLOS DE TARONJA I FRUITES DEL BOSC

de setembre 15, 2014 Clara Amblesmansalamassa 1 Comments

Apurant els últims dies d'estius...encara que a mi un gelat sempre em ve de gust! Aquests polos són facilíssims de fer i surten boníssims.

Ingredients (8 unitats):
Capa taronja
-200ml suc taronja
-75ml almibar
Capa vermella
-150grs fruites del bosc congelades
-50grs aigua
-75grs almibar

Preparem l'almibar, escalfant en un cassó la mateixa quantitat d'aigua i de sucre fins a portar-ho a ebullició. Ho deixem que bulli 10' i ho deixem refredar. Jo sempre en faig de sobres i ho guardo a la nevera en un recipient hermètic i així m'estalvio d'haver-ne de fer a cada preparació que faig.
Barrejem el suc de taronja amb l'almibar  i omplim els motlles fins una mica menys de la meitat. Fiquem al congelador una estona fins que la mescla estigui una mica dura perquè no s'ens barreji amb l'altre capa al abocar-la.
Descongelem les fruites del bosc i les batim amb l'aigua i l'almibar. Omplim la resta del motlle i fiquem el pal. Congelem unes 8 hores abans de menjar-ho.

Potser també t'interessa...

1 comentari: