BESCUITS I MAGDALENES

GUINESS CAKE

de desembre 24, 2013 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Feia temps que anava darrera d'aquesta recepta, però per una cosa o una altra mai la feia.
Finalment m'he decidit i he seguit la recepta de Nigella Lawson.
Surt molta quantitat, així que jo he fet un pastís i també 6 magdalenes.

-

Ingredients (motlle 23 cm):
-250ml cervesa Guiness
-250grs mantega
-75grs cacao pols sense sucre
-140ml nata postres
-2 ous L
-1 cdta essència vainilla
-275grs farina
-400grs sucre
-2'5 cdtes bicarbonat
Cobertura
-250grs formatge Philadelphia
-150grs sucre glas
-125grs nata postres

Escalfar la cervesa sense que arribi a bullir, afegir la mantega i moure fins que es desfaci.
En un bol barrejar el cacao, el sucre, la farina ,el bicarbonat i reservar-ho.
En un altre recipient batre els ous amb la nata i la vainilla i afegir-hi la cervesa.
Anar incorporant els elements secs als líquids i mesclar-ho bé.
50' al forn a 180º.
Un cop estigui el pastís fred li afegirem la cobertura. Per fer-la haurem de barrejar el formatge amb el sucre glas i després li afegirem la nata (que haurem muntat). Al barrejar-ho m'ha quedat una mica líquid, però ho he tornat a muntar tot junt i sol.lucionat.



Potser també t'interessa...

2 comentaris: