POSTRES DE CULLERA
POMES DAURADES, Reto Tía Alia
M'he animat a participar al Reto de Tía Alia del mes de juny. Aquesta recepta no la coneixia i la veritat és que és ben senzilla i ben bona.
Aquesta és la recepta de la Tía Alia:
Ingredients que jo vaig utilitzar:
- 2 pomes
-1 rajolí de conyac
-Suc d'una taronja
-6 cullerades soperes de sucre
-4 cullerades de farina
-1/3 got d'aigua
-2 cullerades de cacahuets a daus
-2 cullerades sucre per caramelitzar
Pelem les pomes i les tallem a rodes. Les macerem amb el conyac, el suc de taronja i 4 cullerades de sucre durant 3 hores.
Mentrestant fem la pasta amb que les arrebossarem, barrejant la farina, amb dues cullerades de sucre i l'aigua, obtenint una massa espesa. Jo li he volgut donar un toc més cruixent i li he afegit cacahuets en daus caramelitzats ( semblant al crocanti). Per fer-los els he fregit una mica en una paella i els he barrejat amb sucre, a foc lent, remenant bé fins que el sucre s'ha desfet i ha caramelitzat els cacahuets. Els he tret del foc i els he barrejat amb la pasta de farina.
Passat el temps de maceració, arrebossem les pomes amb la massa de farina i fregim en abundant oli.
Servim calentes acompanyades d'una mica de gelat o, en el meu cas, de formatge batut amb mel.
Acompanyades de gelat han de saber estupendes.. unes molt bones postres. Petons,
ResponEliminaTe has decidido por la receta dulce, como nosotras..
ResponEliminaTe han quedado geniales. Para pegarles un mordisquito, ja, ja...
Besitos
Me encanta cmo te ha quedado ¡Enhorabuena!. Besos
ResponEliminaMoltes gràcies pels comentaris i els ànims!! Una abraçada!!
ResponEliminaPero que rebozado más original, los cacahuetes me pirrian así que se a ciencia cierta que me gustaría el resultado.
ResponEliminaMe alegra que te hayas animado a participar en el reto. Ahora nos tomamos un descansito de dos meses y volvemos en septiembre con fuerzas renovadas.
Bss y feliz verano !!!