CARNS I PEIXOS

CACHOPO DE VEDELLA

d’octubre 04, 2014 Amblesmansalamassa 0 Comments

Un altre "cachopo", aquesta vegada seguint la recepta més original. Bona vedella i bon farcit. Per llepar-se els dits!! He utlitzat una vedella ecològica d'una empresa que hi ha aprop de La Borbolla (Astúries), poble on he passat tots esl meus estius. L'empresa es diu BioAstur, us recomano fer un cop d'ull a la web. La carn està boníssima i està molt bé de preu.
Molt recomanable si aneu per aquelles terres és que pareu a menjar-ne un. N'hi ha de mides inimaginables i de farcits molt variants. És com una carn arrebossada farcida però a lo bèstia.
Im-pre-sionante......

 Ingredients(2 persones):
-4 filets de vedella
-4 talls de pernil dolç
-Formatge
-Pebrot escalivat
-Nata cuina
-Formatge cabrales
-Sal
-1 ou
-Pà ratllat casolà
-Oli d'oliva

Fiquem un tall de vedella a sobre una taula. A sobre posem un tall de pernil, formatge i pebrot escalivat. Ho tapem amb l'altre filet i si voleu ho podeu tancar amb uns escuradents als costats perquè no d'escapi el farcit, si veieu que els filets no són d'igual tamany o forma.
Ho passem per ou batut i posteriorment per pà ratllat. Fregir en abundant oli d'oliva ben calent fins que sigui ben dorat. Escorrem a sobre un paper de cuina i ja ho tenim llest per servir.
Per fer la salsa, escalfem la nata amb el formatge Cabrales i una mica de sal. Quan el formatge estigui ben desfet ja la tenim llesta per acompanyar la carn.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: