PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

TARTALETA DE XOCOLATA, AVELLANES I TARONJA

de juny 09, 2014 Amblesmansalamassa 0 Comments

"En busca de la massa quebrada perfecta"...pròximament als cinemes! Jajaja
Ja he fet alguns intents i encara no he trobat una massa perfecte, però aquesta no està malament. I els farcit ni us el comento....ideal per xocoadictes, com jo.
Aquesta recepta l'he tret d'una revista que ha tret Lecturas, de postres.

Ingredients ( 2 motlles de 22cm):
Massa trencada
-260grs farina
-160grs mantega
-80grs sucre
-45grs avellanes mòltes
-1 ou
Farcit
-200grs xocolata negra Lindt
-200ml nata líquida postres
-50grs avellanes torrades trossejades
-25 grs de dauets taronja confitada
 
Barrejem la farina, la mantega estovada, el sucre, les avellanes mòltes i l'ou. Amassem fins a obtenir una massa homogènia i la deixem reposar a la nevera feta una bola i tapada amb paper film durant 1 hora.
Estirem la massa amb un corró i la deixem de mig centímetre de gruix. Jo he partit la massa en dos, un tros l'he congelat per una altra ocasió i l'altre l'he utilitzat per aquesta recepta. Posem la massa al motlle i la punxem amb una forquilla. Forrem la massa amb paper de forn i a sobre posem pes, per coure les tartaletes sense que se'ns inflin.
Coure uns 20' al forn a 180º.
Per fer el farcit portem la nata a ebullició. Retirem del foc i afegim la xocolata a trossos. Remenar bé fins que estigui fosa.
Abocar la meitat de la xocolata a les tartaletes i tirar per sobre les avellanes i la taronja (jo n'he guardat una mica per decorar la tartaleta) i abocar la resta de xocolata a sobre. Afegir una mica d'avellanes i taronja per sobre com a decoració i deixar reposar a la nevera uns 30 o fins que es quatlli la xocolata.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: